Arsène Wenger, en un partit recent de l'Arsenal (Reuters)
Futbol

Arsène Wenger no descarta convertir-se en seleccionador anglès

"Si un dia estic lliure, per què no?", ha comentat el tècnic alsacià, que acaba de complir 20 anys en la banqueta de l'Arsenal

Actualitzat

Encara sota la tempesta que ha provocat la destitució de Sam Allardyce per acceptar comissions, la Federació Anglesa busca tancar la crisi de la millor manera. De moment, ha nomenat el seleccionador sub-21, Gareth Southgate, entrenador dels "pross" per als quatre pròxims partits, però ja han començat a buscar un tècnic per ocupar el lloc de manera permanent.

Un dels que van sonar abans del nomenament d'Allardyce és Arsène Wenger, que aquest divendres no ha tancat la porta a aquesta possibilitat. "Si un dia estic lliure, per què no?", ha contestat Wenger.

El tècnic alsacià, que recentment va complir 20 anys a la banqueta de l'Arsenal, acaba contracte a final de temporada. Als seus 66 anys no descarta un rol diferent. No és una mala notícia per a la FA, que d'acord amb la premsa anglesa hauria rebut ja la negativa de diversos entrenadors a un càrrec que sembla maleït.  

Anar al contingut