Jordan McRae (Baskonia), Víctor Claver (Barcelona), Fabien Causeur (Reial Madrid), Dejan Musli (Unicaja) i Rafa Martínez (València) representant els 5 equips de la Lliga Endesa que jugaran l'Eurolliga 2017-18 (EFE
Bàsquet

Arrenca l'Eurolliga, que tindrà un seguiment especial a Esport3

El canal Esport3 oferirà dos partits corresponents a la primera jornada: aquest dijous (19.00), l'Efes-Reial Madrid, i divendres (21.00), el Barça-Panathinaikos

Actualitzat

La màxima competició europea de bàsquet, l'Eurolliga, comença aquest dijous una nova temporada. Ho fa amb els candidats de sempre. El Fenerbahçe turc, el vigent campió, aspira a repetir títol amb el permís del CSKA de Moscou, el Reial Madrid, l'Olympiacos, el Panathinaikos o el Barça. Dels aspirants, l'equip blaugrana és dels que més ha canviat respecte a la passada temporada, catastròfica en la competició continental, on va acabar onzè de 16 equips.

El format de la competició, com la temporada passada, serà en un sol grup, a doble volta, el que garanteix que tots s'enfrontaran almenys dues vegades. Els vuit primers classificats disputaran uns quarts de final per decidir els quatre que equips que jugaran la Final Four, que aquest any es disputarà a Belgrad.

Un any més, el canal Esport3 oferirà els partits més interessants de la competició, entre ells tots els que jugui el Barça, que comença la seva trajectòria rebent aquest divendres (21.00) el Panathinaikos de Xavi Pascual. Abans, però, aquest mateix dijous (19.00), l'Esport3 oferirà el partit inaugural del Reial Madrid, que obre la competició visitant l'Anadolu Efes.         

Anar al contingut