Espanyol

Arbilla afronta el partit contra el Rayo d'una manera "especial" i avisa del perill dels madrilenys

El futbolista de l'Espanyol ha recordat la seva etapa al conjunt madrileny, el club que va apostar per ell i li va permetre debutar a Primera Divisió

Actualitzat

El lateral dret de l'Espanyol Anaitz Arbilla ha explicat després de l'entrenament que ha fet el conjunt blanc-i-blau aquest dijous tot el que significa per a ell el Rayo Vallecano, l'equip que li va donar l'oportunitat de jugar a Primera Divisió i al qual s'enfrontarà dissabte que ve a les 22 hores.

El jugador navarrès ha volgut agrair al club de Vallecas tot el que va fer per a ell: "És un club que va apostar per mi i al qual tinc moltíssim afecte. He passat moments molt bonics allí". El lateral, a més, no ha dubtat a elogiar l'entrenador del Rayo, del qual s'ha declarat gran admirador: "Les seves idees al futbol són genials i sap transmetre molt bé les coses als jugadors. No és fàcil fer un equip com el que ha fet i amb aquest estil".

Finalment, el jugador l'Espanyol ha parlat del partit de dissabte que l'enfrontarà al seu exequip, un partit que serà molt complicat: "Són molt forts. Nosaltres intentarem mantenir la pilota i acabar les jugades al camp contrari". Cal recordar que el partit entre el Rayo i l'Espanyol està declarat d'alt risc per la rivalitat que sempre hi ha hagut entre els sectors més radicals de les dues aficions, els "Bukaneros" i les "Brigadas Blanquiazules", d'ideologies oposades.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut