Barça

Aquest 1 de maig es compleixen 12 anys del primer gol de Leo Messi amb el FC Barcelona

Una assistència de Ronaldinho, en el tram final del partit contra l'Albacete, va donar a Leo Messi l'oportunitat de fer el seu primer gol com a jugador del FC Barcelona. El primer d'una llarga llista que encara no s'ha tancat.

Actualitzat

L'1 de maig del 2005, Leo Messi va començar a forjar la seva llegenda. Al Camp Nou, davant de l'Albacete en la jornada 34 de Lliga, l'argentí va substituir Samuel Eto'o en el minut 86. En els pocs minuts que va disputar, el davanter va tenir temps de fer dos gols gairebé idèntics.

El primer dels dos va ser anul·lat per fora de joc. El segon sí que va pujar al marcador. Messi va aprofitar la passada màgica de cullera de Ronaldinho per culminar la jugada amb una vaselina subtil. Una decisió més pròpia d'un veterà consagrat que d'un jove que encara no havia fet els 18 anys.

De fet, amb 17 anys, 10 mesos i 7 dies, Leo Messi es va convertir en el jugador més jove en aquell moment a marcar a la Pirmera Divisió espanyola amb la samarreta del FC Barcelona. Han passat 12 anys des d'aquell dia i, després d'aquell primer gol, n'han arribat 501 més.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut