Anna Cruz i Marta Xargay es veuran les cares a la final de la Conferència Oest
Bàsquet

Anna Cruz i Marta Xargay s'enfrontaran a la final de la Conferència Oest de la WNBA

El duel entre les Minnesota Lynx i les Phoenix Mercury en la final de la Conferència Oest assegura la presència d'una representant de casa nostra en la final de la millor lliga del món de bàsquet femení

Actualitzat

La WNBA, l'NBA femenina de bàsquet, tindrà una jugadora catalana a les finals per al títol. El duel entre les Minnesota Lynx i les Phoenix Mercury en la final de la Conferència Oest assegura la presència d'una representant de casa nostra en la final de la millor lliga del món de bàsquet femení.

A la matinada de dijous a divendres hi haurà el primer dels tres duels entre les Minnesota Lynx d'Anna Cruz i les Phoenix Mercury de Marta Xargay pel regnat en la Conferència Oest, reconeixement que permet, a més, la possibilitat de lluitar per l'anell de campiones.
   
L'equip de la base gironina va ser el primer a confirmar la seva presència a la final de conferència i  a continuació es va confirmar la classificació de les Minnesota Lynx després de la seva victòria, per 91 a 80, sobre Los Angeles Sparks en el tercer partit de la primera ronda.
   

Anar al contingut