Futbol sala

Andreu Plaza: "Més que una obligació tenim una oportunitat de guanyar la UEFA Futsal Cup"

El Barça Lassa s'enfrontarà a les semifinals a l'Inter Movistar amb la baixa segura de Marc Tolrà, sancionat, però amb l'esperança de recuperar a temps el lesionat Dyego

Actualitzat

El Barça Lassa de futbol sala prepara aquests dies la final a quatre de la UEFA Futsal Cup, la màxima competició continental que es disputa a partir de divendres a Saragossa. Els blaugranes s'enfrontaran a les semifinals a l'Inter Movistar amb la baixa segura de Marc Tolrà, sancionat, però amb l'esperança de recuperar a temps el lesionat Dyego.

El repte és guanyar per primer cop aquesta temporada l'equip madrileny: fins ara el balanç en quatre enfrontaments és de tres empats i una victòria de l'Inter. Andreu Plaza, l'entrenador blaugrana, ha assegurat en el Media Day que s'ha fet aquest dilluns al Palau que guanyar la Champions és una oportunitat però no una obligació.

"Tot era com una espècie d'obligació, estem obligats, estem obligats i nosaltres des de fa un temps, fins i tot amb els jugadors, amb les xerrades que tenim amb ells, hem canviat l'obligació per oportunitat. Tenim l'oportunitat de guanyar i més que una obligació és una oportunitat, hem d'agafar-ho com una oportunitat i això és el que farem."

Plaza també ha explicat que la semifinal contra l'Inter serà molt igualada i que la victòria es pot decidir per petits detalls.

"Serà una eliminatòria molt igualada, on els petits detalls faran decantar la balança. Serà molt similar als darrers enfrontaments contra ells. Ells ens tenen molt de respecte i crec que en els últims partits els hem pres la mesura."

Per la seva banda, Sergio Lozano, que ja va ser campió d'Europa amb el Barça el 2014 a la Final Four disputada a Lleida, admet que l'equip blaugrana afronta aquesta cita en un bon moment.

"En línies generals, l'equip està en una bona dinàmica però al final això és esport, Inter és un grandíssim rival, en un partit qualsevol et poc guanyar, s'està demostrant últimament. Tant de bo tinguem l'oportunitat de jugar una nova final perquè és una cosa única i indescriptible per a un futbolista."

L'altra semifinal enfrontarà l'Sporting de Portugal de Lisboa contra el Gyor hongarès, entrenat per l'exblaugrana Javi Rodríguez.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut