Andreu Plaza encapçala la nova etapa del Barça Lassa (lnfs.es)
Andreu Plaza encapçala la nova etapa del Barça Lassa (lnfs.es)
Futbol sala

Andreu Plaza encapçala la nova etapa del Barça Lassa de futbol sala

El nou tècnic blaugrana té la intenció de donar protagonisme als jugadors formats "a la casa", tot i que puntualitza que no serà excusa per no guanyar títols

Eduard GarciaActualitzat

El futbol sala del Barça deixa endarrere l'etapa amb Marc Carmona i es prepara per iniciar-ne una altra amb Andreu Plaza, fins ara tècnic del filial, al capdavant. El nou entrenador serà, també, secretari tècnic i estarà acompanyat de Txus Lahoz com a mànager general i Jordi Torras com a secretari tècnic de formació.

Plaza pretén revolucionar la secció donant pas a joves valors del planter. Lahoz ha afegit: "Volem que la gent del Palau pugui gaudir de la gent de la casa, de jugadors formats a la casa". El tècnic creu que la plantilla del Barça és suficientment bona per guanyar títols: "ElPozo, Inter i Barça lluitaran per tots els títols. Creiem que la nostra plantilla és molt bona."

Finalment, el director d'esports professionals, Albert Soler, ha assenyalat que "el model el marca el club, no el marca el primer entrenador. El nostre model ens fa diferents a la resta d'equips".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut