Andrés Iniesta celebra un gol (Reuters)
Andrés Iniesta celebra un gol (Reuters)
Barça

Andrés Iniesta és el futbolista que ha acumulat més minuts a la Lliga el 2016 sense veure cap targeta

El migcampista del FC Barcelona encara no ha vist cap targeta aquesta temporada

Actualitzat

Andrés Iniesta és el jugador de camp que més minuts ha jugat a la Lliga aquest any 2016 sense haver vist cap targeta groga o vermella. El de Fuentealbilla ha encadenat 26 partits de Lliga aquest any 2016 que és a punt d'acabar-se sense que cap àrbitre considerés oportú castigar alguna de les seves accions amb una targeta.

El migcampista del FC Barcelona no va ser amonestat en els 1421 minuts de la Lliga 2015-2016 que va disputar des del derbi contra l'Espanyol del 2 de gener, i tampoc no n'ha vist cap en els 449 que porta jugats de la present edició del torneig de la regularitat. L'última targeta del manxec a la Lliga va ser el 8 de novembre del 2015, en el minut 37 del partit contra el Vila-real. Des de llavors, el blaugrana suma 2270 minuts nets de targetes.

De fet, Iniesta encara no ha estat amonestat en cap dels 13 partits en què ha participat aquesta temporada. La passada va veure 7 targetes en total, totes grogues: dues a la Lliga, 1 a la Lliga de Campions, 3 a la Copa del Rei i 1 a la Supercopa d'Espanya. D'aquestes 7, dues van ser contra l'Atlètic de Madrid (Lliga i Lliga de Campions) i 2 contra l'Atlhetic Club de Bilbao (Copa del Rei i Supercopa).

Les 7 amonestacions de la temporada 2015-16 iguales les de la temporada 2011-12, les dues on Andrés Iniesta ha vist més targetes grogues. El migcampista del FC Barcelona ha vist un total de 53 des que fa 15 temporades va debutar amb el primer equip blaugrana: 35 en Lliga, 12 en Lliga de Campions, 4 a la Copa del Rei, 1 a la Supercopa d'Espanya i 1 a la Supercopa d'Europa.  Pel que fa les vermelles, encara és hora que en vegi una.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut