Motor

Andrea Dovizioso, el més ràpid en els entrenaments lliures del Gran Premi d'Àustria

En un circuit propici per a les Ducati, Dovizioso, Lorenzo i Petrucci han volat a la primera ronda. A la segona sessió, marcada per la pluja, el més ràpid ha estat Marc Márquez

Actualitzat

El circuit de Spielberg, conegut oficialment com el Red Bull Ring, té un traçat molt favorable a les condicions de les Ducati, tal com ha quedat palès en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Àustria. Els tres primers llocs han estat ocupats per pilots de la marca italiana. Andrea Dovizioso, Jorge Lorenzo i Danilo Petrucci, en aquest ordre, han marcat els temps més ràpids, al davant del líder de MotoGP, Marc Márquez.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Dani Pedrosa ha fet el sisè millor temps, Tito Rabat el vuitè, Maverick Viñales el desè, Aleix Espargaró el dotzè i Àlex Rins, el catorzè. Pol Espargaró no participa en el Gran Premi d'Àustria arran de l'accident que va patir al circuit de Brno, el cap de setmana passat.   

Márquez, el més ràpid sota la pluja

A la segona ronda, marcada per la pluja, els pilots han rodat uns deu segons més lents de mitjana. Amb l'asfalt mullat el més ràpid ha estat Marc Márquez, seguit de Scott Redding i Danilo Petrucci. Ha estat una bona prova, ja que les porevisions meteorològiques apunten pluja per al diumenge, el dia de la cursa.  

Anar al contingut