Ander Mirambell (Twitter)
Ander Mirambell (Twitter)
Skeleton

Ander Mirambell tanca la seva "temporada de somni" com a catorzè de la copa del món

El català ha estat aquesta temporada un habitual de les segones mànegues de la copa del món, cosa que li ha permès aconseguir la millor classificació final de la seva trajectòria

Actualitzat

Ander Mirambell ha tancat el que ell mateix ha qualificat com "una temporada de somni" amb un dels pitjors resultats del curs, el vint-i-cinquè lloc a la prova de la copa del món disputada a Pyongyang, a Corea del Sud.

El barceloní ha sortit el primer de la primera mànega, el que li ha permès estrenar la pista que acollirà la competició olímpica dels Jocs d'Hivern del 2018. Aquest privilegi, però, li ha costat car. La pista ha anat guanyant velocitat a mesura que anaven competint els esportistes, i ser el primer l'ha impedit classificar-se per la segona mànega.

Mirambell ha acabat la temporada en el lloc catorzè de la copa del món amb 704 punts. El barceloní va acabar vintè al Mundial de especialitat. Totes dues son les seves millors classificacions de la seva trajectòria esportiva. Després de la prova, el català ha fet el seu balanç de curs a les xarxes socials.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut