Álvaro Vázquez es va lesionar durant un entrenament (@RCDEspanyol)
Espanyol

Álvaro Vázquez estarà entre tres i quatre setmanes de baixa per una luxació a l'espatlla dreta

El futbolista català de l'Espanyol ha passat aquest dimecres proves mèdiques que han confirmat el diagnòstic inicial i es perdrà l'inici de la temporada

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Álvaro Vázquez estarà entre tres i quatre setmanes de baixa, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava, a causa de la luxació a l'espatlla dreta que va patir durant l'entrenament de dilluns passat.

El futbolista català ha passat aquest dimecres proves mèdiques que han confirmat el diagnòstic inicial. Els metges han apostat per sotmetre al jugador a un tractament conservador de fisioteràpia i rehabilitació, fins que pugui exercitar-se amb normalitat. De tota manera, el club ha recordat que Álvaro Vázquez ja va ser operat de la mateixa espatlla fa dos anys. A causa d'això, si no millora amb aquest tractament, l'entitat estudiaria intervenir-lo de nou quirúrgicament.

Álvaro Vázquez amb prou feines ha tingut presència aquesta pretemporada: només ha disputat uns minuts contra el Nàpols. L'ariet, de fet, va ser operat al juny del menisc intern del genoll esquerre, una lesió de la qual ja estava recuperat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut