Álvaro González podrà començar sense problemes la pretemporada (rcdespanyol.com)
Espanyol

Álvaro González s'estarà un mes de baixa després de ser operat amb èxit d'una fractura nasal

El central de l'Espanyol s'ha sotmès a una rinoseptoplàstia a la Clínica Sant Honorat que no li impedirà començar en plenes condicions físiques la pretemporada amb la resta de companys

Actualitzat

Álvaro González ha estat operat aquest dijous al migdia a la Clínica Sant Honorat de Barcelona, on se li ha practicat una rinoseptoplàstia per corregir-li la fractura nasal que es va fer en la primera jornada de Lliga davant el Getafe.

Els doctors Sicília i Quesada han dirigit aquesta intervenció on també hi ha estat present Miquel Àngel Garcia, metge del primer equip blanc-i-blau. S'espera que el jugador surti aquesta mateixa tarda del centre mèdic, encara que haurà de fer repòs domiciliari durant uns quinze dies, en els quals haurà de passar dos controls mèdics per avaluar la recuperació.

Álvaro ha de portar un embenat compressiu durant la primera setmana i després haurà de seguir unes pautes de recuperació conservadores. De fet, estarà al voltant de quatre setmanes sense practicar exercici físic fins a la total consolidació dels ossos del nas. Aquesta circumstància, però, no li impedirà estar en plenes condicions per començar la pretemporada amb la resta de companys.

Anar al contingut