Automobilisme

Alonso i Renault veuen una "mà negra" perquè Schumacher es retiri amb un nou títol mundial

El Mundial de Fórmula 1 està més calent que mai. Emoció i polèmica. La lluita Alonso-Schumacher treu espurnes. Ara només els separen dos punts, i el pilot asturià està molt empipat amb tot el que està passant. Alonso i Renault veuen una "mà negra" que sembla voler que Michael Schumacher es retiri amb un nou títol. La polèmica ha viscut un nou capítol aquest cap de setmana, amb declaracions molt fortes a Renault. El fet és que el trencament de motor d'Alonso i la victòria de Schumacher fan que el final de campionat sigui el més emocionant dels últims anys. Una emoció que es buscava feia temps a la Fórmula 1, però que Renault creu que s'ha creat als despatxos i no al circuit.

Actualitzat
La decepció de Fernando Alonso i el seu equip són evidents. Renault ha denunciat Ferrari tot sospitant, segons unes fotografies, que l'escuderia italiana està tractant els seus pneumàtics amb substàncies químiques per millorar-ne l'adherència. La Federació italiana ha requisat els Bridgestone de Ferrari i, ara, els comissaris els analitzaran als laboratoris. El Mundial ja no es decideix a l'asfalt, segons Alonso.

L'asturià es referia a la sanció que va rebre en els entrenaments del Gran Premi d'Itàlia per obstaculitzar la volta ràpida del Ferrari de Massa, cosa que va endarrerir el campió del món des de la cinquena fins a la desena plaça de la graella. Alonso va trencar el motor quan anava tercer en una cursa, que va acabar amb la victòria de Michael Schumacher, la norantena de la seva carrera esportiva.

Ara només els separen dos punts i encara se n'han de disputar trenta. Alonso retirarà Schumacher, o l'alemany s'acomiadarà amb el vuitè títol... Aquesta serà la gran incògnita per desvelar quan només falten tres curses pel final del campionat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut