Diego Ulissi celebra la victòria, mentre que Juan José Lobato (dreta) es lamenta per la derrota (gazzetta.it)
Diego Ulissi celebra la victòria, mentre que Juan José Lobato (dreta) es lamenta per la derrota (gazzetta.it)
Ciclisme

Alberto Contador completa sense problemes la setena etapa del Giro, que ha guanyat l'italià Diego Ulissi

El de Pinto ha superat els 264 quilòmetres de l'etapa més llarga de l'edició d'enguany. L'andalús Juan José Lobato ha fet un gran esprint final, però no ha pogut conquistar la victòria d'etapa.

Actualitzat

La setena etapa del Giro ha començat amb la mirada posada en Alberto Contador després de les mostres de dolor que va mostrar al podi en la sisena etapa. Tot i això el de Pinto ha completat sense problemes l'etapa més llarga de l'edició d'enguany. Els 264 quilòmetres entre Grosseto i Fiuggi i el desnivell del 4% als metres finals han fet d'aquesta una etapa amb desgast pels ciclistes.

L'escapada del dia l'han protagonitzat Bandiera (Androni), Boem (Bardiani), Mihaylov (CCC) i De Negri (Nippo-Vini Fantini), que han arribat a estar a més de sis minuts del grup principal a 65 quilòmetres pel final. La diferència s'ha anat reduint i l'alegria se'ls ha acabat a 20 quilòmetres de meta quan han estat neutralitzats pel grup.

L'equip Lampre-Merida ha jugat molt bé les seves cartes a la part final de la cursa en què Diego Ulissi ha aconseguit emportar-se la victòria amb un temps final de 7h 22' 21". Aquesta és la segona de l'equip i la quarta personal de l'italià en totes les seves participacions en el Giro. L'esprint final ha estat obert i l'andalús Juan José Lobato (Movistar) ha aprofitat les seves qualitats per avançar varis corredors per l'esquerra i colar-se a la segona plaça. Tot i això Lobato no ha pogut disputar la victòria al guanyador Ulissi.

Sense canvis a la general

Alberto Contador (Tinkoff Saxo) es vestirà amb el mallot rosa a la vuitena etapa del Giro. El de Pinto ha mantingut el liderat, tot i el dolor que va mostrar dijous al podi després de la caiguda que va involucrar uns quants corredors. Una protecció especial a l'espatlla esquerra és l'únic que ha necessitat Contador per mantenir els dos segons de distància amb el segon classificat, Fabio Aru (Astana).

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut