Albert Ramos en una imatge d'arxiu
Tenis

Albert Ramos remunta contra Delbonis i accedeix a la segona ronda del Masters 1000 de Roma

El tenista mataroní s'ha pres la revenja contra l'argentí Federico Delbonis, que l'havia derrotat fa 15 dies a Estoril, i ara s'enfrontarà amb el nord-americà John Isner

Actualitzat

El tenista català Albert Ramos ha accedit a la segona ronda del Masters 1000 de Roma després de remuntar-li un set a l'argentí Federico Delbonis, que fa quinze dies l'havia guanyat a Estoril. Ramos ha cedit el primer set per 6-2 però ha pogut guanyar els dos següents per 7-5 i 6-1 després de 2 hores i 15 minuts d'intensa lluita. El pròxim rival de Ramos serà el nord-americà John Isner, el seu botxí en aquest torneig la temporada passada.

També ha passat ronda Novak Djokovic, que per fi sembla que va agafant el to. El serbi ha escombrat de la pista l'ucraïnès Aleksandr Dolgopolov en només 55 minuts. El primer set l'ha guanyat per 6-1 i el segon per 6-3. Djokovic va arribar l'any passat a la final del torneig romà i la va perdre contra l'alemany Alexander Zverev.

En un altre partit destacat de la jornada, el japonès Kei Nishikori ha eliminat Feliciano López en dos sets molt igualats. El primer s'ha decidit al "tie-break" i en el segon el japonès s'ha imposat per 6-4. El partit ha durat una hora i 48 minuts.

Anar al contingut