Albert Ramos, durant el seu partit de primera ronda contra Renzo Olivo (EFE)
Tenis

Albert Ramos es desfà amb autoritat de Renzo Olivo i accedeix a la segona ronda del Masters 1000 de Montecarlo

El tenista mataroní, número 24 del rànquing mundial  de l'ATP i cap de sèrie número 15 del torneig, ha complert els pronòstics davant un rival que ocupa el lloc 93

Albert Ramos s'ha classificat per a la segona ronda del Masters 1000 de Montecarlo després de superar l'argentí Renzo Olivo per 6-2 i 6-3 en una hora i nou minuts de partit.

El tenista mataroní, número 24 del rànquing mundial de l'ATP i cap de sèrie número 15 del torneig, ha complert els pronòstics davant un rival que ocupa el lloc 93 i amb el qual s'ha enfrontat per primera vegada al circuit. Ramos s'ha desfet sense problemes d'Olivo, tot i haver cedit el seu servei en dues ocasions en el segon set.

En aquesta jornada també s'han classificat per a la segona ronda els tenistes espanyols Pablo Carreño, Roberto Bautista, Nicolás Almagro, mentre que Rafael Nadal, quart cap de sèrie, debutarà contra el britànic Kyle Edmund, que s'ha imposat al seu compatriota Daniel Evans.