Aduriz té un lloc assegurat a la gavarra, en cas que l'Athletic guanyi la Copa (EFE)
Girona

Aduriz entra en la llista de l'Athletic contra el Girona i Kepa és dubte

L'Athletic rep el Girona pendent de dues de les seves peces importants: el davanter centre i el porter titulars

Actualitzat

Aritz Aduriz, afectat aquesta setmana per una lumbàlgia aguda, ha estat inclòs per l'entrenador de l'Athletic Club, Ángel "Cuco" Ziganda, en la llista de 20 jugadors convocats per rebre el Girona (diumenge, 16.15), en què també hi ha Kepa Arrizabalaga, encara que el porter titular de l'equip basc és dubte per un procés febril.

Segons ha confirmat el mateix tècnic a la conclusió de l'últim entrenament previ al partit, Kepa no ha participat en la sessió després de passar una mala nit. "Té febre, vòmits i malestar general. Esperarem, demà, a veure com evoluciona i en quines condicions està", ha explicat Ziganda, que en previsió ha inclòs en la llista el porter del filial Unai Simón.

Pel que fa a Aduriz, Ziganda  ha aclarit que el davanter "està en disposició de jugar", tot i que encara ha de meditar si l'alinea o no d'inici davant del conjunt català. "És un jugador determinant, però no jugarà tots els partits. Sabem que algun dia li tocarà descansar, però és a la llista i hi és per jugar", ha assenyalat Ziganda abans de revelar que aquestes molèsties a la zona lumbar tenen l'origen en un cop que va rebre a Atenes fa tres setmanes contra el Panathinaikos.

Anar al contingut