Barça

Adriano descarta la seva marxa: "Encara tinc moltes coses a fer al Barça"

Guardiola continua preparant la final de Copa amb els efectius que té. Abans de l'entrenament d'aquest dijous, ha parlat Adriano, que té tots els números per ser titular al Calderón a causa de les baixes en defensa. El brasiler ha deixat clara la seva intenció de no moure's del Barça.

Actualitzat
Adriano ha assegurat que la seva intenció és continuar al conjunt blaugrana la temporada que ve, ja que considera que encara li queden "moltes coses a fer al club".

El millor moment d'Adriano

L'ex del Sevilla s'ha fet amb la titularitat del lateral esquerre en la recta final de la temporada en la qual Éric Abidal ha hagut d'abandonar els terrenys de joc per sotmetre's a un trasplantament de fetge. Al brasiler li queden dos anys més de contracte, i la seva intenció és complir-los: "M'hi trobo molt bé, aquí, estic a gust, visc el millor moment de la meva carrera des que vaig arribar al Barça i la meva decisió és seguir al club la temporada que ve".

Lloa Jordi Alba i defensa Dani Alves

El Barça fa temps que segueix el valencianista Jordi Alba com a possible relleu d'Adriano en el lateral esquerre. Al brasiler no li sap greu elogiar el defensa de l'Hospitalet de Llobregat. "Jordi Alba m'agrada com a futbolista, és molt bon jugador, defensivament molt bo, quan puja també pot fer molt de mal i tècnicament té molta qualitat. Si arriba a tancar el seu fitxatge amb el club, benvingut sigui", ha comentat. "Sempre he dit que, per a mi, és el millor lateral dret amb qui he jugat. Si se'n va o no, ja no depèn de mi, encara que m'agradaria que es quedés, perquè és un futbolista molt important i, si es queda, segur que seguirà mantenint el nivell que té ara", ha dit Adriano sobre el seu company i compatriota Dani Alves.

Thiago, baixa a l'entrenament per un virus estomacal

Thiago no ha participat a l'entrenament a causa d'un virus intestinal. La resta dels disponibles s'ha exercitat amb normalitat, inclosos el davanter xilè Alexis Sánchez i el porter José Manuel Pinto, tots dos encara sense l'alta mèdica. Han completat el grup els jugadors del filial Cristian Tello, Martín Montoya i Marc Bartra.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut