Abidal reapareix amb el Barça 406 dies després

Abidal, un any i quasi dos mesos després, ha tornat a trepitjar el Camp Nou com a blaugrana en un partit oficial. Ha estat al minut 69 quan el Camp Nou ha ovacionat el francès. El porter del Mallorca Aouate ha aplaudit l'entrada del francès i també l'exblaugrana Giovanni ha celebrat l'entrada del jugador. Va ser el 10 d'abril de 2012 quan van operar Abidal a l'Hospital Clínic. Quasi un any després, el lateral ha reaparegut per disputar els últims minuts de l'enfrontament contra el Mallorca.

Abidal, un any i quasi dos mesos després, ha tornat a trepitjar el Camp Nou com a blaugrana en un partit oficial. Ha estat al minut 69 quan el Camp Nou ha ovacionat el francès. El porter del Mallorca Aouate ha aplaudit l'entrada del francès i també l'exblaugrana Giovanni ha celebrat l'entrada del jugador. Va ser el 10 d'abril del 2012 quan van operar Abidal a l'Hospital Clínic. Quasi un any després, el lateral ha reaparegut per disputar els últims minuts de l'enfrontament contra el Mallorca.

L'últim partit d'Abidal com a blaugrana va ser el 26 de febrer de 2012 contra l'Atlètic de Madrid al Calderón. En aquella ocasió els blaugranes van guanyar 1 a 2 els madrilenys.

Just després del xiulet final de l'àrbitre, Abidal s'ha tret la samarreta de joc i n'ha mostrat una altra amb la frase "Merci, mun cousin", amb què ha donat les gràcies al cosí que li va donar el tros de fetge que va fer possible el trasplantament.

Qui també ha tornat a aparèixer al Camp Nou avui ha estat Tito Vilanova. El tècnic de Bellcaire d'Empordà no havia dirigit cap partit a casa des de la seva arribada de Nova York.