Barça

Abidal estarà 10 dies de baixa i Thiago, amb molèsties a la tíbia dreta, és dubte contra l'Sporting

El Barça ha tornat aquest dijous als entrenaments, després de la jornada de partits internacionals. Guardiola ha dirigit els seus jugadors per preparar el partit de dissabte contra l'Sporting de Javier Clemente. Ho ha fet sense Éric Abidal, baixa 10 dies per una pubàlgia, i Thiago Alcántara, dubte contra els asturians per molèsties a la tíbia dreta. L'entrenament ha comptat amb tots els disponibles, més Tello i Muniesa, del filial. Alexis, que ha jugat de matinada l'amistós Xile-Ghana, no treballarà fins divendres. Tampoc no s'ha entrenat Leo Messi, a qui Guardiola ha donat festa fins dilluns, ja que es perdrà el partit de dissabte per sanció.

Actualitzat
El francès Éric Abidal haurà d'estar deu dies de baixa a causa d'una pubàlgia, mentre que la presència de Thiago Alcántara contra l'Sporting de Gijón és dubtosa a causa d'una periostitis a la tíbia dreta, segons han comunicat els serveis mèdics barcelonistes.

Després del partit que França va jugar a Bremen contra Alemanya (1-2), Abidal es va queixar per unes molèsties al pubis. Després de la valoració per part dels metges barcelonistes s'ha determinat l'existència d'una pubàlgia que el mantindrà de baixa durant deu dies. En el cas de Thiago Alcántara, el migcampista va acusar una sèrie de molèsties a la tíbia durant l'últim entrenament de la selecció espanyola i va haver de sotmetre's a una exploració. Thiago, que no va jugar contra Veneçuela, té una periostitis en el terç distal de la tíbia dreta i l'evolució en els pròxims dies determinarà la seva presència o no a l'equip contra l'Sporting de Gijón dissabte que ve.

Messi, permís fins dilluns

Sancionat contra l'Sporting de Gijón, el tècnic Pep Guardiola ha decidit donar descans a Leo Messi fins dilluns que ve, per la qual cosa aquest dijous no s'ha entrenat. Després de marcar un triplet amb l'Argentina en l'amistós davant Suïssa (1-3), Messi ha tornat a Barcelona i Guardiola li ha donat descans fins al dilluns. L'argentí està sancionat -va veure la cinquena targeta groga davant l'Atlètic de Madrid-, com també Sergio Busquets, que sí que ha participat en l'entrenament.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut