Barça

Abidal acompanyarà l'expedició del Barça a París, on la novetat és Puyol i la baixa, Adriano

El francès Eric Abidal acompanyarà l'expedició del Barça a París després de rebre el permís dels metges del club. Abidal està encara en plena convalescència del seu transplantament de fetge. Tito Vilanova ha convocat 22 jugadors per a l'amistós contra el PSG amb la presència dels campions de l'Eurocopa i de Carles Puyol, mentre que Adriano, amb un esquinç al turmell esquerre, és baixa.

Actualitzat
El francès Eric Abidal acompanyarà l'expedició del Barça a París després de rebre el permís dels metges. Abidal està en plena convalescència del seu transplantament de fetge. Tito Vilanova ha convocat 22 jugadors per a l'amistós contra el PSG amb la presència dels campions de l'Eurocopa i de Carles Puyol, mentre que Adriano, amb un esquinç al turmell esquerre, és baixa.

Aquest divendres s'ha conegut la llista de convocats del Futbol Club Barcelona per enfrontar-se al París Saint-Germain, un partit amistós que TV3 oferirà aquest dissabte en directe a partir de les 19.45 hores. Tito Vilanova ha pogut fer la seva primera convocatòria amb els jugadors que van guanyar l'Eurocopa i els que han disputat els Jocs Olímpics.

Així doncs, les principals novetats d'aquesta llista de 22 convocats són: Xavi Hernández, Cesc Fàbregas, Iniesta, Piqué, Busquets, Valdés, Pedro, Montoya, Tello i Carles Puyol. Jordi Alba té vacances fins al dia 8 d'agost. Dels 22 convocats, cinc són del filial: Ilie, Sergi Roberto, Rafinha, Carles Planes i el mencionat Cristian Tello. Els lesionats Adriano, amb un esquinç al turmell esquerre, i Villa es queden a Barcelona.

També aquest divendres, el porter Víctor Valdés ha ofert una roda de premsa als mitjans de comunicació. El de l'Hospitalet ha assegurat que "el partit contra el PSG serà difícil. Té bons jugadors". A més a més, Valdés ha parlat del mètode de Tito Vilanova: "Els hàbits que teníem com a grup es mantenen, però Tito comença a introduir el seu segell personal".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut