Espanyol

Sergio confia que l'impuls de la Copa permeti a l'Espanyol derrotar aquest diumenge l'Almeria

L'entrenador blanc-i-blau confia que l'impuls del triomf contra el Sevilla serveixi per derrotar aquest diumenge l'Almeria. Arbilla, baixa per sanció, és l'absència més destacada de la convocatòria

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha recordat que aquest diumenge (19 hores), davant l'Almeria, l'equip torna "a la vida real" després de vèncer per 3-1 al Sevilla en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.

"Confio que ja hem canviat de xip. Podem donar un salt de qualitat en la competició i no podem desaprofitar-lo. Cal competir en cada partit i sabem que l'Almeria ens posarà les coses molt difícils", ha explicat Sergio. L'entrenador blanc-i-blau creu que els andalusos són més perillosos fora de casa i ha destacat l'estat de gràcia del davanter Hemed.

Sergio González ha indicat que la Copa ha estat un impuls anímic per al grup: "Ens ha donat moltíssima més confiança i ens ha obert els ulls". 

Arbilla, baixa per sanció

El lateral Arbilla és l'absència més destacada de la convocatòria contra l'Almeria. La llista completa la formen Kiko Casilla, Pau López, Álvaro, Víctor Álvarez, Héctor Moreno, Javi López, Fuentes, Colotto, Montañés, Lucas Vázquez, Víctor Sánchez, Salva Sevilla, Álex, Abraham, Cañas, Stuani, Sergio García i Caicedo.

Eric Bailly, a la Copa d'Àfrica, Mattioni, Clerc i Duarte no han entrat a la convocatòria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut