Bàsquet

Minnesota confirma el retorn de Ricky Rubio i els Grizzlies de Marc Gasol es consoliden com a tercer millor equip de l'NBA

Memphis es va desfer amb comoditats dels Thunder (85-74); Saunders afirma que Rubio tornarà a jugar aquest dilluns, a Dallas

Actualitzat

Zach Randolph i Marc Gasol van apuntalar el joc dels Grizzlies, que es van desfer dels Thunder com si es tractés d'un tràmit (85-74). Randolph va ser el millor dels de Memphis amb 21 punts i 18 rebots i Gasol el va seguir de prop amb 15 i 12 i, a més, 5 assistències. Els Grizzlies porten una ratxa triomfal de nou partits guanyats dels últims deu i lideren amb comoditat la divisió Sud-oest.

L'equip de Kevin Durant, en canvi, s'està complicant la vida. Ha entrat en balanç negatiu (23-24) i des del desè lloc de l'Oest veu com els "play offs" se li allunyen. A Memphis, Durant va aportar números discrets (15 i 7) a un nivell similar al de Serge Ibaka (13 i 10).

Ricky torna dilluns a Dallas

A Minneapolis, el tècnic Flip Saunders va confirmar que Ricky Rubio ha rebut l'alta mèdica i reapareixerà aquest dilluns en la visita als Mavericks. El base del Masnou es va fer un esquinç al turmell que l'ha tingut fora de les pistes des del 7 de novembre. Una setmana abans havia signat una renovació per quatre anys i 55 milions de dòlars, amb la qual cosa l'equip de Minnesota feia una aposta decidida per ell com a jugador franquícia. En absència de Rubio, els Timberwolves s'han convertit en el pitjor equip de la lliga (8-39). Dissabte van perdre a casa contra els Cavaliers (90-106), en el retorn de Kevin Love al Target Center després de la seva polèmica sortida l'estiu passat.

Altres resultats

Indiana Pacers, 94 - Sacramento Kings, 99
Orlando Magic, 93 - Dallas Mavericks, 108
Atlanta Hawks, 91 - Philadelphia Sixers, 85
Detroit Pistons, 114 - Houston Rockets, 101
Milwaukee Bucks, 95 - Portland Trail Blazers, 88
Denver Nuggets, 86 - Charlotte Hornets, 104
San Antonio Spurs, 85 - Los Ángeles Clippers, 105
Golden State Warriors, 106 - Phoenix Suns, 87
Washington Wizards, 116 - Toronto Raptors, 120

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut