NBA

Derrota de Pau Gasol en el seu retorn a la pista dels Lakers (123-118) i pallissa dels Grizzlies als Nuggets (99-69)

La franquícia californiana ha homenatjat el jugador català abans de l'inici del partit contra el Bulls i l'afició local l'ha ovacionat. El triomf, després de dues pròrrogues, se l'ha apuntat l'equip de Los Angeles per 123-118

Actualitzat

Els Lakers han derrotat els Bulls per 123-118 després de dues pròrrogues en el partit de retorn de Pau Gasol a l'Staples Center. La franquícia de Los Angeles i el públic local han homenatjat el de Sant Boi abans de l'inici del matx. Tot i l'emoció, actuació espectacular del jugador català amb 20 punts, 10 rebots, 6 assistències i 4 taps.

Gasol ha anotat la cistella que ha provocat el primer temps extra. Els Lakers, sense el lesionat Kobe Bryant, han guanyat contra pronòstic liderats per Jordan Hill (26 punts i 12 rebots). El màxim anotador del matx ha estat l'escorta dels Bulls Jimmy Butler, amb 35 punts.

Victòria de Marc Gasol

Cinquena victòria consecutiva dels Grizzlies, que són segons a l'Oest amb un balanç de 34-12. Els de Memphis han escombrat els Denver Nuggets per 99-69. Marc Gasol ha celebrat el seu 30è aniversari anotant 10 punts i agafant 7 rebots. Zach Randolph (15 punts i 17 rebots) ha estat el més encertat en un partit sense història.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut