Curses de muntanya

Es presenta la Catalonia Ultra Cup, una competició que tindrà cinc proves repartides per tot Catalunya

La gran acceptació i nivell que estan agafant les curses de muntanya ha propiciat la creació d'aquesta competició, una nova lliga de cinc ultratrails. L'objectiu, difondre la cultura catalana i la seva riquesa paisatgística.

Actualitzat

El nivell que estan agafant les curses de muntanya ha propiciat la creació de la Catalonia Ultra Cup, un campionat que tindrà cinc proves repartides per tot Catalunya i serà paral·lel a la Copa Catalana de la FEEC. Les cinc proves que aplegarà, utlratrails, formaran part d'una nova lliga on puntuaran els tres millors resultats.

Pau Capell, campió de la Copa Catalana 2014 i membre de l'organització de la nova competició, ha explicat quins són els objectius de la creació de la Catalonia Ultra Cup: "neix amb l'objectiu que el país tingui un campionat competitiu i mediàtic, on hi tingui cabuda qualsevol corredor que vulgui provar distàncies superiors a marató arribant als 120 quilòmetres".

Al marge dels objectius esportius, Núria Picas ha volgut explicar que la competició portarà grans beneficis per a Catalunya: "aquests esdeveniments són molt bons per enriquir el país, són curses amb projecció internacional". I és que aquest campionat ajudarà a difondre la cultura catalana i la seva riquesa paisatgística, a més de suposar un important impacte econòmic que dinamitzi els sectors hotelers i de restauració de les zones. La primera cursa serà el dia 7 de febrer al Parc Natural del Montnegre.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut