La Bruixa d'Or s'enfonsa a Fuenlabrada en el duel entre cuers de la Lliga Endesa (90-64)

La Bruixa d'Or ha perdut tres partits en un davant el Fuenlabrada (90-64). Ha caigut davant un rival directe en la lluita pel descens, ha cedit un basketaverage difícil de recuperar en un final ajustat de temporada i ha mostrat un nivell de bàsquet molt inferior al del seu contrincant

Tots dos equips tenien clar el seu plantejament inicial. El Montakit Fuenlabrada, carregant sobre el seu pivot Akindele (10 punts, 12 rebots) per aprofitar la seva superioritat física. La Bruixa d'Or, atacant amb penetracions dels seus exteriors per anotar de primeres o buscar un inspirat Zeljko Sakic (13 punts, 8 rebots) de segona. Roger Grimau, l'encarregat d'aturar el perillós Andy Panko, s'ha carregat amb dues faltes en 5 minuts i mig.

Els punts de Jimmy Baron i Andrés Rodríguez han inaugurat un parcial de 15 a 2 que ha tancat el primer quart amb el resultat de 26 a 14. Amb Panko i Baron descansant a la banqueta en el començament del segon quart, el ritme anotador del Fuenlabrada s'ha ressentit però La Bruixa d'Or no ho ha aprofitat. Una jugada que ha començat amb un tap de Diagne i ha acabat amb una esmaixada al contraatac del mateix jugador ha despertat novament els locals. Grigonis no podia aturar Panko, i el nord-americà jugava a voluntat. Al descans el marcador era de 44 a 27.

Dos triples de Daniel Clark ha elevat el marge fins als 23 punts en la represa. I encara sort que els madrilenys no estaven encertats perquè La Bruixa d'Or deambulava en atac. Roger Grimau ha posat caràcter però ha estat insuficient per evitar que les distàncies entre els dos equips augmentessin més, fins als 26 punts amb què s'ha tancat el període, 64 a 38. En l'últim quart la diferència ha arribat fins als 31 punts amb Panko arrodonint la seva exhibició personal (26 punts, 10 rebots). Els triples finals de Davin White (19 punts) i Sakic han ajudat els manresans a maquillar una mica la derrota (90-64). La Bruixa d'Or és ara cuer en solitari de la Lliga Endesa.