Handbol

El Fraikin Granollers supera la pressió de l'Ademar León i jugarà la final de la Copa Asobal (27-30)

El conjunt vallesà s'ha mostrat consistent, ha tingut paciència davant la pressió dels locals i ha sabut rematar al final

El Fraikin Granollers ha obtingut el primer dels dos passis per a la final de la Copa Asobal gràcies a una victòria molt ben treballada sobre l'equip amfitrió, l'Ademar Lleó, en la semifinal disputada la tarda d'aquest dissabte.

Els homes de Carlos Viver han fet un partit molt seriós i no s'han deixat influir per l'hostilitat ambiental ni per les contínues protestes dels jugadors locals i, sobretot, pels seu entrenador, Dani Gordo, que al final del partit ha provocat una exclusió en el seu equip --en rebre la segona targeta groga-- que ha estat clau per als interessos vallesans.

La primera part ha estat un estira-i-arronsa en el marcador. El Granollers ha fet el necessari per anar-se distanciant, però el Lleó contraatacava amb rauxes inesperades, com el parcial de 3 a 0 que ha situat un empat a 13 en el minut 27.

Una altra bona reacció ha permès als catalans arribar al descans amb dos gols d'avantatge (14-16), que han sabut mantenir ben bé fins a l'equador de la segona part. En aquest moment, han vist que es podien permetre posar una marxa més al seu joc i han anat augmentat el coixí a tres gols (47') i a quatre (55'), fins que l'Ademar i el seu tècnic han acabat de perdre els nervis.

El Fraikin Granollers jugarà la final de la Copa Asobal per segon any consecutiu, i serà la tercera història del club. Com a rival, espera el guanyador de la segona semifinal entre el F. C. Barcelona i el Naturhaouse La Rioja.