Girona

El Girona anuncia la contractació del davanter japonès Ibusuki Hiroshi

El plat fort de la jornada a la Segona Divisió és el derbi català entre el Nàstic i el Girona, un derbi marcat per les baixes. No arribarà a temps el nou fitxatge dels gironins. El japonès Ibusuki Hiroshi, procedent del juvenil del Kashiwa Reysol, arriba a Montilivi per reforçar la davantera. La gran virtut d'Hiroshi és l'alçada: 1 metre i 93 centímetres. El davanter japonès va estar a prova fa dues setmanes i va convèncer el tècnic Raül Agné. De fet, ha firmat per quatre temporades i s'ha convertit en el primer futbolista extracomunitari de la història del Girona.

Actualitzat
El Girona ha anunciat la contractació del davanter japonès Ibusuki Hiroshi, que finalment ha convençut el tècnic Raül Agné després d'estar a prova fa dues setmanes. El jugador té 17 anys, arriba procedent del juvenil del Kashiwa Reysol i ha firmat un contracte per quatre temporades.

Javi Salamero, el director esportiu del club gironí, ha reconegut que les proves que ha fet el japonès els han convençut per incorporar-lo. Tot i concretar el seu fitxatge, el primer futbolista extracomunitari en la història del club, Hiroshi encara haurà d'esperar per fer el seu debut oficial. El davanter japonès no pot jugar amb el Girona perquè necessita el trànsfer internacional i un vistiplau de les autoritats del Japó per deixar el país, ja que és menor d'edat.
Anar al contingut