Barça

El Barça vol tornar a guanyar l'Apoel per optar al primer lloc del seu grup

Leo Messi, que pot batre el récord històric de gols a la Champions, és el centre d'atenció del partit, que emetrà en directe TV3 a partir de les 20.45 h

Actualitzat

El Barça buscarà, aquest vespre, al camp de l'Apoel de Nicòsia una victòria que li permeti seguir mantenint vives les opcions de classificar-se com a primer de grup a la Champions. O sigui, de poder disputar-li la primera plaça al PSG en l'última jornada al Camp Nou. L'Apoel-Barça es podrà seguir en directe per TV3 a partir de les 20.45.

De nou, avui, totes les mirades estaran posades en Leo Messi, que tres dies després de batre el rècord d'anotació històric de la Lliga pot convertir-se també en el màxim golejador de la història de la Champions. Només li cal un gol.

L'Apoel, aparentment la Ventafocs del grup, té en joc el seu pas a la Lliga Europa i pot ser un rival més incòmode del que les seves xifres indiquen. De fet, en la jornada inaugural al Camp Nou l'equip xipriota va caure per la mínima, igual que en els seus dos enfrontaments amb el París Saint-Germain.

Andrés Iniesta, que encara no té l'alta mèdica, i Vermaelen, que s'ha tornat a lesionar, són les dues úniques baixes del Barça per a aquest partit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut