Diego Costa podria ser sancionat. (Foto: Reuters)
Diego Costa podria ser sancionat. (Foto: Reuters)
Futbol

La Federació Anglesa acusa Diego Costa per "conducta violenta"

La Federació Anglesa, després de revisar les imatges del partit que van jugar el Chelsea i el Liverpool i en què Diego Costa va trepitjar Emre Can, ha decidit obrir expedient al davanter per "conducta violenta". L'hispanobrasiler té 24 hores per respondre a l'acusació o podria ser sancionat.

Actualitzat

La Federació Anglesa està decidida a posar fi a les conductes violentes dins i fora els terrenys de joc. Després de multar Mourinho per les seves declaracions, aquest dimecres ha decidit acusar el davanter del Chelsea Diego Costa per la seva "conducta violenta" a la semifinal de la Capital One Cup, en la qual el Chelsea va guanyar el Liverpool.

En el comunicat oficial, la Federació Anglesa ha explicat que ha decidit acusar Costa després de revisar les imatges del partit, en què l'exdavanter de l'Atlètic de Madrid va trepitjar Emre Can. L'internacional per Espanya té ara 24 hores per respondre a l'acusació, i si no ho fa podria ser sancionat i perdre's el partit d'aquest dissabte que jugarà el Chelsea contra el Manchester City.

 

 

Anar al contingut