Marcelinho Huertas, en el partit d'Eurolliga contra el Zalgiris (FOTO: EFE)
Bàsquet

F. C. Barcelona - Bruixa d'Or Manresa, aquest diumenge per Esport3

Barça i Manresa necessiten una victòria aquest diumenge a la Lliga. El Barça té l'objectiu d'agafar confiança per al pròxim partit davant el Madrid a l'Eurolliga i el Manresa, vol seguir sumant punts després de derrotar l'Obradoiro. La Penya visita l'Estudiantes amb la intenció de sumar l'11a victòria en 12 partits

Actualitzat

Després de la victòria davant del Zalgiris Kaunas, el Barcelona (5è classificat) rep aquest diumenge la visita de la Bruixa d'Or Manresa (16è classificat) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que li doni confiança tant a la Lliga, com al proper enfrontament d'Eurolliga davant el R. Madrid.

La Bruixa d'Or Manresa, per la seva part, necessita sortir de la part baixa de la classificació i després d'una còmoda victòria amb l'Obradoiro la passada jornada li toca competir al Palau Blaugrana.

Tots dos equips presenten baixes. El Barça a banda de les ja confirmades de Brad Oleson i Juan Carlos Navarro, l'aler Àlex Abrines que ja no va jugar contra el Zalgiris per grip, seria dubte. Per part del Manresa són dubte Grimau amb un esguinç i  Ogilvy, que s'està recuperant d'una tendinitis al primer dit del peu esquerre.

300 partits a la Lliga

El tècnic blaugrana Xavi Pascual arribarà aquest diumenge als 300 partits a la Lliga Endesa. El preparador català aconseguirà aquesta xifra en una banqueta a la qual va accedir com a primer entrenador al febrer del 2008. D'aquests 300 matxs, Pascual n'ha guanyat 232 i només ha sumat 67 derrotes.

El Joventut, a seguir sumant

El FIATC Joventut (3er classificat) per la seva part visita aquest diumenge a les 18.30h la pista del Movistar Estudiantes (13è). La Penya és un dels equips revelació d'aquesta temporada i suma 10 victòries en els últims 11 partits.

Anar al contingut