Mapi i Majo Alayeto, al final del matx (WPT)
Pàdel

Les bessones Alayeto i la parella Díaz - Navarro guanyen la final del World Padel Tour de Barcelona

En una final molt ajustada, les bessones s'han imposat a la parella formada per Cata Tenorio i Victoria Iglesias. La final masculina ha estat un bany de Díaz - Navarro que han guanyat el partit en dos sets

Actualitzat

L'equip format per les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto han guanyat la final del World Pàdel Tour de Barcelona que es disputaven amb la parella formada per la veterana jugadora argentina Cata Tenorio i Victoria Iglesias. Amb aquesta victòria recuperen el títol que ja van guanyar l'any 2013 i que no van poder aconseguir l'any passat, que van caure a la final que van jugar amb Iciar Montes i Alejandra Salazar.

El matx, molt disputat, ha arribat al tercer set (6-4, 2-6 i 5-7) però al final les jugadores de Saragossa s'han emportat el trofeu. 

El primer set ha estat dominat per Cata i Victoria, amb un gran joc i lluitant cada bola fins al final. En el segon, però, les bessones han despertat i l'han guanyat per la via ràpida. El més bo del partit ha estat el tercer, molt emocionant. Totes dues parelles han guanyat el seu servei fins a arribar al 5-5, moment en què les bessones han fet un cop de cap i s'han posat per sobre de Cata i Victoria, que no han pogut fer res per igualar. 

Final masculina sense emoció 

La parella formada per l'andalús Paquito Navarro i l'argentí Matías Díaz no ha tingut pietat amb els seus oponents David Gutiérrez i Luciano Capra, que jugaven la primera final de la seva història.

Díaz i Navarro han resolt el partit per la vida ràpida, en només dos sets i amb un resultat molt contundent 6-1 i 6-2. El partit ha durat una hora i Díaz i Navarro han aconseguit conquerir el seu primer campionat.

Anar al contingut