Tarda calorosa i amb alguns núvols

Alberto AlcántaraActualitzat

L'últim dia de la setmana, aquest Dia de la Terra, ens porta unes condicions meteorològiques molt semblants a les de divendres dissabte: temps estable i càlid.

Pocs núvols

Com a novetat, tenim algunes bandes de núvols prims que deixen el cel enteranyinat o mig enterbolit. Al matí han estat més abundants al quadrant nord-est, mentre que a la tarda entraran de nous pel sud i l'oest, fins i tot una mica més compactes. Tornaran a créixer núvols a punts de muntanya, sobretot al Pirineu. De tota aquesta nuvolositat no esperem precipitacions. En tot cas, alguna gota despistada i carregada de fang per l'oest.

Calor

La temperatura mínima ha pujat entre 1 i 3º C, mentre que la màxima pujarà cap al nord-oest. A la resta, la pujada pot quedar mitigada per la incidència dels núvols. Seran molt semblants a les de dissabte a la costa, on la lleugera brisa de mar farà que l'ambient sigui més suau. Estarem a encara per sota dels 30º C, però és probable que entre dilluns i dimarts ja arribem a aquesta barrera.

I per Sant Jordi...

Es preveu una diada esplèndida, amb presència de núvols inofensius en general, amb risc de ruixat localitzat només al Pirineu. I una diada per anar en màniga curta ja que calor augmentarà a tot l'interior.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut