Estudis de Tv3 a Sant Joan Despí
Estudis de Tv3 a Sant Joan Despí
Barcelona

TV3 i Catalunya Ràdio són els mitjans preferits pels catalans per informar-se, segons el CEO

Segons el Baròmetre d'Opinió Política del CEO, el 81,4% dels enquestats s'infomen dels temes polítics per la televisió i el 32,5%, per la ràdio.

Actualitzat

 

TV3 encapçala la llista de televisions pel que fa a la preferència per veure habitualment els informatius, ja que aquesta és l'opció triada pel 41,4% dels enquestats, molt per sobre de la segona opció (La Sexta, amb un 13,3%). Per la seva banda, el 5,4% acostuma a veure habitualment els informatius al canal 3/24, per la qual cosa el 46,8% dels catalans trien els canals de televisió de la CCMA per mantenir-se informats.

 

Pel que fa les emissores de ràdio, Catalunya Ràdio és la primera opció per escoltar els informatius habitualment, amb un 27,8%, mentre que el 4,2% dels enquestats opta per Catalunya Informació. En l'àmbit de la ràdio, les emissores de la CCMA són l'opció preferida per informar-se del 32% dels catalans.

 

El Baròmetre d'Opinió Política del Centre d'Estudis d'Opinió recull quadrimestralment la percepció de la societat catalana sobre política, economia, mitjans de comunicació, comportament electoral i la valoració de líders polítics.

Anar al contingut