Els protagonistes dels àudios més escoltats d'aquest 2016
Els protagonistes dels àudios més escoltats d'aquest 2016

Els 10 àudios més escoltats del 2016

Actualitzat

A banda de la selecció feta pels periodistes de Catalunya Ràdio, una altra manera de fer un resum del que ha estat el bo i millor de l'any 2016 és a través de les preferències dels nostres oients. En aquesta llista trobareu els 10 àudios més escoltats del 2016. Johan Cruyff, Lluís Llach i l'humor de l'APM estan entre el protagonistes.

1. Juan Carlos Girauta i l'entrevista mai acabada de Ricard Ustrell

El portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, va abandonar l'entrevista que li estava fent Ricard Ustrell a "El suplement", denunciant el que va considerar una falta de pluralitat de la ràdio pública de Catalunya.

descarrega't l'àudio

 

2. Stóitxkov: "Cruyff no ha mort"

La mort de l'exentrenador del Barça Johan Cruyff ha estat un dels fets més destacats de la crònica esportiva d'aquest 2016. Al "Programa Especial Johan Cruyff", un emocionat Hristo Stóitxkov va recordar el seu entrenador, de qui va dir havia estat un pare i un gran amic.

descarrega't l'àudio

 

3. Pedrerol i el frau fiscal dels futbolistes: on va dir blanc ara diu negre

A l'"APM?" els agrada molt remenar l'hemeroteca i trobar-hi tresors amagats. Així van descobrir que l'opinió del periodista Josep Pedrerol sobre el frau fiscal de futbolistes era diferent si de qui es parlava era Leo Messi o Cristiano Ronaldo. Les comparacions, ja ho diuen, són odioses.

descarrega't l'àudio

 

4. "L'APM?" troba la senyora més fatxa de l'Espanya

El Xavi Cazorla, de l'APM?, va trucar a Pontevedra per saber què en pensen els veïns del fet que Mariano Rajoy sigui declarat persona non grata, per petició del PSOE i Marea de Pontevedra. En comptes de trobar ciutadans crítics amb Rajoy, "L'APM?" va trobar la que van definir com la senyora més fatxa d'Espanya.

descarrega't l'àudio

 

5. El Barça guanya la 28a Copa

En una final agònica, el Barça va guanyar la Copa en la pròrroga amb un gol de Jordi Alba i un altre de Neymar. És la 28a Copa que va a les vitrines del Barça! Així ho van viure a "La TdP"!

descarrega't l'àudio

 

6. La confusió de Margallo: ràdio pública o república?

Ricard Ustrell va entrevistar el llavors ministre d'Exteriors en funcions, José Manuel García-Margallo. Al comiat, Margallo sembla que va entendre república en comptes de ràdio pública. Aquesta va ser la seva reacció!

descarrega't l'àudio

 

7. Lluís Llach: "Estic orgullós de la intensitat de vida que faig ara que m'estic morint"

Lluís Llach es va sincerar a "El divan" de Sílvia Cóppulo en una entrevista en què per desgranar els records de la seva vida ens ha deixat reflexions i pensaments de present i de futur.

Llach confessa que tot a la seva vida és fruit de l'atzar i que, ara que arriba al final, està orgullós de tot el que pot fer i del que farà.

8. L'ofici de viure: El múscul de la voluntat

Diu el psicòleg Xavier Guix: "Cal muscular la voluntat, i entrenar això és entrenar-se en l'autocontrol." En parlarem amb els psicòlegs Xavier Guix, autor de "Voler és poder", i Assumpció Salat, autora d'"El desenvolupament de la consciència". Sentirem per començar la reflexió del catedràtic en Psiquiatria Enrique Rojas. I acabarem el programa amb l'espai Biblioteràpia, amb l'escriptora i traductora Marta Rebón.

descarrega't l'àudio

 

9. "Un càntic que està corrent entre l'afició sevillista és 'Menos estelada y más cerveza helada'"

Hem parlat amb l'animador d'una afició que no necessita animador, és a dir, amb Javi Nemo, "speaker" del Sevilla. Amb ell hem pres el pols de l'afició sevillista abans de la final.

descarrega't l'àudio

 

10. Quim Arrufat: "Rivera i Cañas sempre ens cridaven 'Otegi! Mil muertos!' en ple Parlament"

L'exdiputat cupaire Quim Arrufat ha explicat a la tertúlia d'"El matí de Catalunya Ràdio" com, al principi de la legislatura passada, cada cop que un diputat de la CUP intervenia, els diputats de Ciutadans Albert Rivera i Jordi Cañas l'increpaven acusant-los d'estar vinculats a ETA.

descarrega't l'àudio

 

Anar al contingut