Andoni Zubizarreta i Ricard Pruna a l'aeroport del Prat.
Futbol

Zubizarreta marxa amb Pruna i Costa a l'Argentina per seguir l'evolució de Messi

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha agafat aquest dimarts al vespre un avió amb destinació a Buenos Aires, acompanyat del doctor Ricard Pruna i el responsable de l'oficina del jugador, Pepe Costa. A l'Argentina es trobaran amb Leo Messi per fer un seguiment de la seva evolució. Dimecres a la tarda s'espera un comunicat mèdic sobre l'estat del davanter.

Actualitzat

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha agafat aquest dimarts al vespre un avió amb destinació a Buenos Aires, acompanyat del doctor Ricard Pruna i el responsable de l'oficina del jugador, Pepe Costa. A l'Argentina es trobaran amb Leo Messi, per fer un seguiment de la seva evolució. Dimecres a la tarda s'espera un comunicat mèdic sobre l'estat del davanter.

L'absència de Messi està permetent a Neymar agafar més protagonisme en aquests últims partits. L'argentí, però, ja encara la recta final de la seva recuperació a l'Argentina, on és sota la supervisió d'un dels fisioterapeutes de la federació argentina. A l'espera del comunicat mèdic, si es compleixen els terminis, Messi hauria de tornar a l'equip a començaments de gener.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut