Barça

Xavi firma l'ampliació de contracte amb el Barça fins al 2016

El migcampista blaugrana Xavi Hernández, de 33 anys, ha firmat l'ampliació del seu compromís amb el club barcelonista fins al juny del 2016, i la seva clàusula de rescissió es manté en 80 milions d'euros.

Actualitzat
El migcampista blaugrana Xavi Hernández, de 33 anys, ha firmat l'ampliació del seu compromís amb el club barcelonista fins al juny del 2016, i la seva clàusula de rescissió es manté en 80 milions d'euros. Xavi, que ha desenvolupat tota la carrera esportiva al Barça, firma el que segurament serà el seu últim contracte. El jugador l'ha firmat a les oficines del club davant la presència del president del club, Sandro Rosell, el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i el director tècnic, Andoni Zubizarreta.

"És un dia especial, ja que són més anys al Barça, que és on vull estar. La primera decisió sempre ha estat quedar-me aquí. El club ha fet un esforç i ho agraeixo. Intentaré donar el rendiment dels últims anys", ha dit el migcampista.

Xavi, que tindrà 36 anys quan acabi el contracte, ha jugat 659 partits amb la samarreta blaugrana i és el futbolista amb més partits disputats en la història del club. El migcampista de Terrassa no ha aventurat fins quan seguirà jugant. "Tinc la il·lusió de seguir molts anys al Barça. Sé de l'exigència que hi ha, però m'agradaria seguir molts anys més", ha insistit.

No creu que el Barça tingui problemes per suplir-lo quan es retiri, ja que Xavi considera que a l'equip "hi ha molta gent capacitada" per jugar en la seva posició. "S'ha demostrat quan no hi he estat. El Barça seguirà rendint quan hi falti jo", ha dit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut