Màlaga

Un lladre s'empassa un diamant de 12.000 euros per no ser descobert

Un home ha estat detingut per la Policia després empassar-se un diamant valorat en 12.000 euros perquè no l'hi trobessin en un control policial, ja que l'havia robat hores abans a dues ciutadanes angleses en un restaurant de Marbella en companyia de tres persones més, que també han estat detingudes. Una prova radiològica ha permès comprovar que havia ingerit el diamant que havia robat, a més a més de diners i altres efectes. El diamant s'ha pogut recuperar després d'esperar gairebé dos dies i mig fins que el lladre l'ha expulsat de manera natural, segons han precisat fonts policials.

Actualitzat
Les dues britàniques van entrar en un restaurant de la zona Nova Andalusia de Marbella dijous passat al migdia i una d'elles va deixar la seva bossa de mà a terra, entre la seva cadira i la taula que ocupaven. Tot seguit, dos homes ben vestits van entrar a l'establiment, un es va acomodar a la barra del bar i l'altre en una taula darrere d'elles, i en un moment donat van notar que els dos havien abandonat el local i que la seva bossa havia desaparegut.

Més tard, en un control policial es va donar l'alto a un vehicle ocupat pels quatre individus que tenien amb antecedents policials per diferents delictes, la majoria per furts i robatoris. A l'interior de l'automòbil els policies van trobar una bossa i objectes com cadenes d'or, arracades, diners en efectiu i un telèfon mòbil amagats en diferents llocs del cotxe.

Després de les primeres indagacions, els agents van localitzar una ciutadana anglesa que va manifestar que li havien sostret una bossa en què, entre altres efectes, portava un penjoll amb un diamant valorat en 12.000 euros, 2.000 euros en efectiu i 400 lliures esterlines i un telèfon mòbil.

Tots els objectes van ser intervinguts al cotxe, excepte el diamant, que havia estat arrencat del penjoll on estava unit. Durant la intervenció els agents van observar que un dels arrestats es va posar la mà a la boca, gest que unit al fet d'haver localitzat el penjoll sense el brillant els va fer pensar que possiblement se l'havia empassat.

Per localitzar la pedra preciosa, van ser traslladats a un centre mèdic on es van realitzar radiografies que van permetre localitzar el diamant a l'abdomen d'un d'ells, que va reconèixer que se l'havia empassat.
Anar al contingut