Un fan de les Spice Girls reuneix més de 7.000 objectes del grup en una exposició

RedaccióActualitzat

El Regne Unit recupera les seves reines del pop dels anys 90. El Regne Unit se submergeix aquest estiu en la nostàlgia dels anys 90 recordant un dels grups de pop més famosos de la dècada: les Spice Girls.

 

 

Mentre creixen els rumors d'un retrobament de les cinc estrelles del grup, un fan seu ha obert " SpiceUp", una exposició itinerant per repassar la història de les "noies picants".

L'Alan Smith-Allison, responsable de la mostra, ha reunit més de 7.000 objectes per repassar la seva història on no falten els vestits tan icònics de les cinc integrants. Les Spice Girls ja tenen l'exposició més gran que s'ha fet mai d'elles.

Tot va començar innocentment, comprant un primer disc. Després vindria el marxandatge més habitual. I més endavant va ser quan aquest escocès va cometre la primera bogeria. Smith-Allison explica com es va convertir en addicte i col·leccionsita del grup, tot va començar amb un vestit:


"El primer vestit el vaig comprar l'any 2007, quan la Mel B el va vendre en una subhasta contra el càncer. A partir de llavors, em vaig interessar per altres peces i em vaig convertir en un addicte."

 

Convertit en col·leccionista, l'Alan va anar adquirint 300 peces de vestir, alguna de tan significativa en la història de les "noies picants" com el vestit que Geri Halliwell, l'"spice" pèl-roja, va lluir a la cloenda dels Jocs Olímpics de Londres.

 

L'èxit va convertir les cinc noies en un producte que es menjava. Que també es bevia. I que anava sobre rodes.

 

#spiceupyourlife #spicegirls #SpiceUp #Scary #Sporty #Baby #Ginger #Posh #Spiceworld

A post shared by lorraineelgar (@lorraineelgar) on

 

El 1998, la marxa d'una de les components va crear un terratrèmol a la vida de l'Alan; però, després d'haver invertit 100.000 euros en la seva col·lecció, ara la passeja pel Regne Unit mentre espera el retrobament del grup.

 

 

We.are.culture #90s #spicegirls #spiceup #girlpower🌼✌

A post shared by EJG (@electrickk) on

 

El seu èxit internacional el demostra també que l'Hotel St. Pancras de Londres, on es va gravar el seu primer single, és un punt de peregrinatge habitual dels seus fans. El videoclip del seu primer hit, "Wanabbe", acumula més de 362 milions de visualitzacions.

 

 

Les Spice Girls han fet diversos anuncis en relació amb una possible trobada per celebrar l'aniversari de la seva formació, tot i que no hi ha res confirmat de manera oficial.

 

 

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Com no pot ser d'una altra manera, aquest fan i col·leccionista de la banda l'espera impacient.

"Endavant. Estic impacient. Encreuem els dits i a veure què s'empesquen."

 

El passat mes de maig, una altra banda mítica dels 90, els Backstreet Boys, es van disfressar de Spice Girls en homenatge als 25 anys de la creació de la banda femenina.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut