Thiago serà protagonista a La Romareda. (Foto: Reuters)
Barça

Thiago té una ruptura del lligament col·lateral intern del genoll dret i estarà unes vuit setmanes de baixa

Thiago Alcántara estarà uns dos mesos de baixa després que les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès aquest diumenge han confirmat que té una ruptura del lligament col·lateral intern del genoll dret. El migcampista blaugrana, que va acabar lesionat el partit d'ahir contra el Sevilla, és baixa segura per al clàssic i ara iniciarà un tractament conservador que el tindrà unes vuit setmanes fora dels terrenys de joc.

Actualitzat
Thiago Alcántara estarà uns dos mesos de baixa després que les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès aquest diumenge han confirmat que té una ruptura del lligament col·lateral intern del genoll dret. El migcampista blaugrana va acabar lesionat el partit d'ahir contra el Sevilla, és baixa segura per al clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou i un cop confirmat el pronòstic iniciarà un tractament conservador que el tindrà unes vuit setmanes fora dels terrenys de joc.

Thiago està de pega amb les lesions en aquest inici de temporada. El jugador del Barça ja es va perdre part de la pretemporada i els Jocs Olímpics de Londres per culpa d'una lesió a la tíbia que el va tenir tres mesos de baixa i ara, quan havia entrat en la dinàmica de l'equip, ha tornat a caure greument lesionat.


Anar al contingut