Brasil

Segona legislatura de Dilma Rousseff a la presidència del Brasil

Entre els reptes de la presidenta del Brasil hi ha redreçar l'economia i fer front a la corrupció i a les peticions de millora dels serveis públics

RedaccióActualitzat

La presidenta del Brasil, Dilma Rousseff comença el seu segon mandat envoltada de mandataris de l'Amèrica Llatina i de delegacions de 70 països més. També assisteix a la presa de possessió el vicepresident dels Estats Units, Joe Biden.

Després de ser escollida el mes d'octubre passat, en la campanya més disputada dels últims anys a Brasil, Rousseff assumeix la presidència per un període de quatre anys més. Aquesta és la quarta legislatura seguida amb el Partit dels Treballadors al capdavant del govern brasiler, dues amb Lula da Silva i aquestes dues últimes amb Rousseff.

En el seu discurs de presa de possessió del càrrec, la presidenta s'ha compromès a complir la Constitució, mantenir la unitat del país i promoure el benestar de tot el poble.

Entre altres reptes, Rousseff haurà de fer front a la desacceleració de l'economia brasilera i al gran escàndol de corrupció de la petrolera estatal Petrobras.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut