Prat de Llobregat

Se solucionen els problemes amb els panells informatius a l'aeroport del Prat

El problema informàtic a l'aeroport del Prat que havia deixat sense panells informatius les terminals A i B s'ha pogut solucionar. Ferran Etxegarai, director de l'aeroport, ha explicat que la causa de l'apagada "no ha sigut la caiguda de la xarxa informàtica" i ha fet saber que s'ha actualitzat el programari del sistema. La incidència, detectada poc abans de les vuit del matí, havia provocat que els usuaris no poguessin consultar els horaris d'arribada i sortida de vols als panells ni als monitors repartits per tota la instal·lació. Per fer front a aquesta situació, durant tot el matí s'ha reforçat el dispositiu d'informadors i s'han anunciat els vols per megafonia.

Actualitzat

La terminal C no ha quedat afectada per aquesta avaria, i a les terminals A i B de moment no hi ha hagut problemes per atendre els usuaris, segons AENA.

Durant el temps en què els panells han estat inactius, les principals queixes dels passatgers han sigut per la reverberació del servei de megafonia, que en alguns casos no permetia entendre les informacions sobre l'arribada i sortida dels vols.

Etxagarai ha volgut, finalment, "transmetre la normalitat que hi ha a l'aeroport", tot i els problemes d'informació que hi ha hagut.

Anar al contingut