Futbol

Schuster afirma que el Reial Madrid no mereix quedar-se sense partit

Bernd Schuster ha afirmat aquest dissabte que el Reial Madrid no es mereix quedar-se sense el partit de la celebració del títol. El tècnic alemany també ha confirmat que en el cas que el Llevant no es presenti al Santiago Bernabéu no es disputarà davant un altre equip, ja que ho considera "ridícul". Això sí, la festa prevista al Bernabéu es mantindrà. Schuster, que ha criticat que es donin aquest tipus de situacions a la Lliga espanyola, també ha mostrat la seva confiança en què Robinho continuï a l'equip.

Actualitzat

En aquests moments encara no se sap si es jugarà el partit entre el Reial Madrid i el Llevant, previst per diumenge a les 21 h. Els jugadors de l'equip granota no han desconvocat la vaga i es mantenen ferms en la decisió de no jugar al Bernabéu.

Divendres, deu hores de reunions no van servir per arribar a cap acord, i tant els jugadors del Llevant com el president de l'AFE responsabilitzen de la situació l'Ajuntament de València, que no va acceptar la renegociació d'un crèdit de vuit milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut