Tenis

Roger Federer guanya el Masters de Xangai en derrotar James Blake a la final

Roger Federer ha guanyat el Masters de tenis de Xangai en derrotar a la final James Blake en tres ràpids sets. El suís ha derrotat el nord-americà en una hora i mitja per 6-0, 6-3 i 6-4 i es consolida com l'indiscutible número 1 del món. És la tercera victòria de Federer en el Masters. Aquesta temporada el suís ha aconseguit jugar les quatre finals de Grand Slam i només va perdre a Roland Garros contra Rafael Nadal. En total, Federer ha guanyat divuit títols aquest any.

Actualitzat
Roger Federer ha sumat el seu tercer títol de campió del Masters en derrotar James Blake per 6-0, 6-3 i 6-4 en una de les finals més curtes de la història del torneig. Ha estat una final que no ha tingut història. Federer ha estat tan superior a Blake que ha fet la impressió que el nord-americà ha sortit entregat a jugar el partit. De fet Blake ja havia perdut els altres cinc cops que havia jugat amb Federer, a qui en sis partits només li ha pogut guanyar un set.

Amb aquesta nova victòria, Federer iguala McEnroe i Becker en nombre de victòries al Masters, i es queda a una de les quatre de Nastase i a dos del rècord absolut que comparteixen Pete Sampras i Ivan Lendl. A més acaba l'any amb dotze títols (tres de Grand Slam) i és el primer jugador de la història que aconsegueix més de vuit milions de dòlars de premis en una temporada.
Anar al contingut