Avituallament a l'autopista
Avituallament a l'autopista
Girona

Protecció Civil avitualla els conductors de l'AP-7 a Girona afectats per la vaga

Els serveis de Protecció Civil i de la Creu Roja distribueixen entrepans, begudes i mantes des de primera hora de la tarda a la zona de Borrassà i Maçanet de la Selva

RedaccióActualitzat

Des de primera hora de la tarda, els serveis de la Creu Roja i de Protecció Civil s'han mobilitzat a la demarcació de Girona per atendre les desenes de conductors atrapats a l'AP-7 a causa dels talls de trànsit que provoquen els manifestants de la vaga general. Diversos voluntaris de Protecció Civil de l'Ajuntament de Figueres s'han desplaçat a Borrassà, a l'Alt Empordà, per fer feines d'avituallament, i la Creu Roja també està atenent els conductors atrapats a la zona de Maçanet de la Selva.

El dispositiu preveu ampliar els punts d'atenció si el col·lapse a l'AP-7 no es dilueix. Als conductors se'ls estan proporcionant entrepans, begudes i mantes, i per ara no ha estat necessari atendre cap persona per motius de salut. La previsió és mantenir el dispositiu fins que es reprengui la circulació i desapareguin els talls dels manifestants.

Emergències informa d'aquesta situació via Twitter:

 

 

 

 

 

En aquests moments hi ha sis trams amb incidències a les comarques gironines: està tallada l'AP-7 entre Borrassà i Figueres (amb desviaments per la N-II) i a Riudellots de la Selva en tots dos sentits.

La Creu Roja també informa dels punts de la xarxa viària on ha començat a atendre als afectats:

 

 

Anar al contingut