Mor als 53 anys el cuiner Santi Santamaria

Sant Celoni (ACN).- El cuiner Santi Santamaria ha mort aquest dimecres a Singapur als 53 anys, segons han informat fonts properes al xef. El cuiner era propietari del conegut restaurant 'El Racó de Can Fabes' de Sant Celoni (Vallès Oriental), reconegut amb tres estrelles Michelin i va ser el primer xef català en obtenir la màxima distinció. Santamaria es trobava en el seu restaurant de Singapur, 'Santi', i podria haver patit un atac de cor o una embòlia. Nascut, el 26 de juliol del 1957, Santamaria portava una llarga trajectòria en el món de la cuina. L'any 1981, va obrir el seu conegut restaurant 'El Racó de Can Fabes' amb la seva dona Àngels i set anys més tard aconseguia la primera estrella Michelin.
Mor als 53 anys el cuiner Santi Santamaria

Mor als 53 anys el cuiner Santi Santamaria

Sant Celoni (ACN).- El cuiner Santi Santamaria ha mort aquest dimecres a Singapur als 53 anys, segons han informat fonts properes al xef. El cuiner era propietari del conegut restaurant 'El Racó de Can Fabes' de Sant Celoni (Vallès Oriental), reconegut amb tres estrelles Michelin i va ser el primer xef català en obtenir la màxima distinció. Santamaria es trobava en el seu restaurant de Singapur, 'Santi', i podria haver patit un atac de cor o una embòlia. Nascut, el 26 de juliol del 1957, Santamaria portava una llarga trajectòria en el món de la cuina. L'any 1981, va obrir el seu conegut restaurant 'El Racó de Can Fabes' amb la seva dona Àngels i set anys més tard aconseguia la primera estrella Michelin.