Actualitat blaugrana

Messi torna aquesta tarda de l'Argentina, després d'estar-s'hi recuperant durant dues setmanes

L'argentí Leo Messi torna aquesta tarda a Barcelona, després de fer la recuperació de la seva lesió durant dues setmanes a l'Argentina. El davanter blaugrana, que ve amb moltes ganes, diu que estaria disposat a jugar dimecres que ve contra el Schalke, si Rijkaard ho creu convenient. Messi ha defensat tant Ronaldinho com Rijkaard en declaracions fetes abans de tornar cap a la ciutat comtal.

Actualitzat

Messi ho té molt clar, vol tornat a jugar "al més aviat possible", després de fer a l'Argentina el primer tram de la seva recuperació del trencament muscular a la cama esquerra. I és que el davanter argentí arriba amb una dosi extra de positivisme. No només confia a poder jugar aviat, sinó que ha mostrat el seu suport total i absolut cap a Ronaldinho i cap a Rijkaard, tan qüestionats darrerament.

Messi considera una "falta de respecte" tot el que s'està dient del seu company i amic Ronaldinho, i reclama que recordin tot el que el jugador brasiler ha donat a aquest club.

La declaració de fidelitat de Messi a Rijkaad també l'ha volgut fer seva el club. Va ser la reacció oficial, ahir a última hora, a les informacions que apunten a la substitució de Rijkaard al final de la temporada. El Barça recorda que l'holandès té contracte fins al juny del 2009, i desmenteix que s'hagi decidit rellevar-lo per Pep Guardiola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut