"El joc de Lleida" (Font: ACN)
"El joc de Lleida" és similar al Monopoly. (Font: ACN)
Lleida

Lleida ja té un joc de taula sobre la ciutat

Lleida té des d'aquest divendres un joc sobre la ciutat. Es diu "El joc de Lleida", és similar al Monopoly i els jugadors poden recórrer i conèixer la ciutat i adquirir el màxim nombre de comerços o empreses de la ciutat. Del joc se n'han fet 3.000 unitats, es pot trobar en establiments tradicionals de joguines de la ciutat i té un cost d'uns 25 euros.

Actualitzat
Els lleidatans tenen aquestes festes l'opció de fer un regal molt pròxim. És el nou "Joc de Lleida", una mena de Monopoli ambientat a la capital del Segrià on es compren i venen locals de comerços emblemàtics de la ciutat. S'ha presentat a la Seu Vella amb el suport dels comerciants i de l'Ajuntament de Lleida.

Se n'han fet 3.000 exemplars que ja es poden comprar a les botigues de joguines de Lleida per 25 euros. Segons l'editor, Enric Cervera, s'ha buscat un preu assequible en temps de crisi si es compara amb jocs de taula de qualitat semblant. El tauler és un plànol de Lleida, on se situen els diferents negocis on es pot invertir. D'aquesta manera es pot acabar el joc sent propietari de comerços o empreses de la ciutat "que formen part de la vida dels lleidatans".

En l'elaboració del joc hi han participat activament una trentena de firmes comercials de Lleida. Si té èxit, l'editor no descarta fer altres jocs temàtics relacionats amb la capital del Segrià.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha instat els lleidatans a comprar aquest joc i a gaudir-ne aquestes dates en què la gent té més temps per compartir amb la família.
Anar al contingut