Llaços grocs en suport dels polítics a la presó al Mobile World Congress
Llaços grocs en suport dels polítics a la presó al Mobile World Congress
Barcelona

Llaços grocs i articles en anglès per als assistents al MWC per explicar el procés

Membres de l'ANC repartiran les cartolines amb els llaços grocs a la plaça Espanya

Actualitzat

Durant el Mobile World Congress, els membres de l'ANC repartiran entre els assistents llaços grocs i cartolines amb llaços. Ho faran a la plaça Espanya, el lloc d'on surten els autobusos i els vehicles que traslladen els participants cap al recinte firal de l'Hospitalet de Llobregat.

Les cartolines porten dues llegendes: "Per què Guardiola porta un llaç groc?" i "Els líders independentistes recorren davant les Nacions Unides la 'presó il·legal'". Totes dues tenen un codi QR amb dos enllaços, el primer a un article a Goal i el segon a un article del diari "The Guardian", en què s'explica els empresonaments d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

 

 

L'article del diari "The Guardian", "Catalan independence leaders to appeal to UN over 'unlawful imprisonment'", recull que els dirigents independentistes han denunciat a les Nacions Unides les mancances de la justícia espanyola i que estan en "presó il·legal". L'article recull que s'han presentat a la Comissió de Detencions Arbitràries de l'ONU per demanar que intervingui en els casos Oriol Junqueras, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

L'article recull les paraules de Ben Emmerson, l'advocat britànic que porta la causa dels Jordis i Junqueras, que assegura que els seus clients són presos polítics tancats per les seves idees.

 

Notícia relacionada: L'advocat que porta a l'ONU el cas dels Jordis i Junqueras diu a TV3 que són presos polítics

 

L'article al Goal, "Why dos pep Guardiola wear a yellow ribbon?", explica, en canvi, que Guardiola porta llaç groc a la solapa en suport dels polítics a la presó i que el portarà fins que en surtin.

ARXIVAT A:
Procés catalàGovern empresonatReferèndum 1-OIndependènciaMobile World Congress
Anar al contingut