Futbol

L'Espanyol expressa el seu dolor per la mort de Di Stéfano

L'Espanyol ha emès un comunicat en el qual envia el seu condol per la mort d'Alfredo Di Stéfano. En el text, el club "es suma al dolor de la família en aquests moments tan complicats". A més, el club recorda que Di Stéfano va ser jugador seu entre els anys 1964 i 1966. El Barça i Bartomeu també es compten entre els centenars de personalitats i entitats que han enviat missatges de condol.

Actualitzat

El R. C. D. Espanyol ha emès un comunicat en el qual envia condolences per la mort d'Alfredo Di Stéfano. En el text, el club "se suma al dolor de la família en aquests moments tan complicats. Descansi en pau". A més, l'entitat blanc-i-blava recorda que Di Stéfano va ser jugador del seu equip entre els anys 1964 i 1966. Hi va jugar 47 partits de Lliga i 6 de Copa de Fires i després d'aquesta etapa es va retirar per iniciar una nova carrera com a entrenador.

Des del F. C. Barcelona també han arribat paraules de condol. El president Josep Maria Bartomeu ha dit via Twitter que amb Di Stéfano "se'n va un dels grans de la història del futbol". A nivell institucional, el club també ha enviat un missatge de condol al Reial Madrid, el club del qual el finat era president d'honor.

La notícia del decés s'ha escampat ràpidament en el món del futbol i de l'esport, en general, des del Mundial del Brasil fins al Tour de França, i una quantitat incomptable d'entitats i personalitats han expressat el seu dolor o el seu homenatge a la "Saeta Rubia". La Comunitat de Madrid i, fins i tot, la Casa Reial espanyola, també han enviat missatges de condol a la família.

Les reacció més nombrosa ha estat des de les lligues espanyoles, on tots els equips de Primera i la majoria de Segona, han fet comunicats oficials. També ho han fet federacions estrangeres com la del Brasil, i, molt especialment la de l'Argentina, el país on Di Stéfano va néixer.

També ho han fet l'Inter de Milà, el Milan A. C., el Juventus, el Manchester United i clubs on havia militat abans d'arribar a Europa, com el River Plate de Buenos Aires i el Millonarios de Bogotà.

El president de la FIFA, Joseph Blatter, ha declarat que Di Stéfano va ser "el jugador més complet que he vist mai". A través de les xarxes socials, no han parat d'aparèixer missatges de dolor i d'homenatge per part de personalitats com Vicente del Bosque, Cristiano Ronaldo, Alberto Contador, Fabio Cannavaro, Luis Suárez, Gonzalo Higuaín, Franco Baresi, Gary Lineker i Rafa Benítez, entre molts d'altres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut